موفقیت با ایده بزرگ و سرمایه کم

اگر ایدهای جدید و امیدوارکننده برای سرمایهگذاری دارید، اجازه ندهید کمبود بودجه موجب عدم موفقیت و ناامیدی شما شود. در این مقاله ۸ نکته کلیدی را بررسی میکنیم که میتوانید از آنها به عنوان راهنمایی جامع و کامل برای موفقیت در دنیای تجارت استفاده کنید:
۱-متخصص باشید.
اگر کسبوکارتان را حول مهارتها و زمینهای که در آن متخصص هستید بنا کنید، دیگر نیازی به سرمایهگذاری بخش قابلتوجهی از بودجه کسبوکارتان برای دریافت مشاوره و راهنمایی از کارشناسان دیگر نخواهید داشت.
۲-به اعضای خانواده، دوستان و آشنایان بگویید.
اگر میخواهید کسب و کاری را از پایه راهاندازی کنید، این خبر را از پشتبامها فریاد بزنید. دربارهی آن با خانواده، دوستان، همسایگان، افرادی که در سمینارها و همایشها ملاقات میکنید، همکاران سابق و خلاصه همهی افرادی که میشناسید صحبت کنید. در شبکههای اجتماعی دربارهی آن بنویسید و با چند نفر تماس تلفنی برقرار کنید. هرگز نمیدانید که چه کسی به شما کمک خواهد کرد و چه فردی برای تبلیغات و گسترش این تجارت به یاری شما خواهد شتافت.
۳-به بودجه خود پایبند باشید.
برخی هزینهها در دنیای کسبوکارها و راهاندازی یک تجارت جدید اجتنابناپذیر هستند مانند قبض تلفن و آب و برق و گاز و اجارهی فضای اداری؛ بنابراین مدیریت مناسب هزینهها و روند خرج کردن پول به ویژه برای افرادی که برای اولین بار میخواهند کسب و کاری جدید راهاندازی کنند مهم و حیاتی ست.
۴-خودتان را در انواع بدهیها غرق نکنید.
از درآمد حاصل از سرمایهگذاری خود برای خرید مبلمان و لوازم اداری استفاده کنید. اینکه در شروع فعالیت تجاری خود تمام تجهیزات لازم را به صورت یک جا از سرمایه اولیه و کارت اعتباری خود خرید کنید بسیار سهل و آسان است. اگر مرتکب چنین اشتباهی شوید مطمئناً با کمبود بودجه و یا حتی ورشکستگی مواجه خواهید شد.
۵-سیاست پرداخت درست و مناسب برای کسبوکارتان را انتخاب کنید.
سعی نکنید سیستم پرداختی را انتخاب کنید که باب میل مشتریان باشد بلکه بکوشید نوعی از سیاست پرداختی که بهترین راه حل برای پیشرفت و موفقیت شرکت باشد را برگزینید.
۶-زمان همان پول است.
وقتی کسبوکارتان رشد کرد، به یاد داشته باشید که در فرآیند توسعه کسب و کار و ارزشهای مالی شرکت، عرقی که ریختهاید (تلاشی که برای ساخت تجارت و برند خود کردهاید) تنها به اندازه حقوق صاحبان سهام شرکت اهمیت دارد، نه کمتر و نه بیشتر.
۷-اعتبار کسب کنید.
از شبکههای اجتماعی برای معرفی شرکت خود استفاده کنید به نحوی که مردم شروع به صحبت و نظر دادن درباره شما کنند. باید موقعیت خود را به عنوان یک منبع قابل اعتماد در زمینه کاریتان مستحکم کنید.
۸-بیشتر تلاش کنید.
خواه بازاریابی، خدمات مشتری، حسابداری یا استخدام باشد، فرقی نمیکند به هر حال سختکوشی و تلاش مستمر تنها رکن اصلی برای نجات سرمایهگذاری و کسب سود و موفقیت مورد نظر از کسبوکارتان است.
به خاطر بسپارید که تنها با تلاش و عرق ریختن مستمر و مداوم میتوانید تجارتی موفق و سود ده ایجاد کنید.